marți, 20 martie 2018

Cat ulei intra in instalatia ac

Cat ulei intra in instalatia ac

In instalatia de AC intra freon vreo 700mg (ml?) si ulei 50? Ce Tip De Freon Trebuie In Instalatia De Clima. AC si climatronic - presiunea in instalatie - Golf IV.


Mai multe rezultate de la vwforum. Am fost sa completez freonul in instalatia de clima. Baiatul de acolo dragut dar nestiutor total si . Cantitati de freon si ulei ,la umplerea instalatiei postări oct.


Ce cantitate de freon intra in instalatie ? Auto › Tehnica Auto Tot ce trebuie sa stii despre uleiul compresorului de aer. Insa nu multa lume stie ca, pentru a functiona, o instalatie are nevoie de ulei special. Cea mai frecventă eroare care apare în . Factorul decisiv pentru funcţionarea sigură şi durabilă a instalaţiei este însă utilizarea unui.


Cat ulei intra in instalatia ac

Uleiul este disponibil atât fără adaos ( ulei PAO 68) cât şi cu adaos. Ulei - robotul baga ulei universal (PAO) in locul uleiului PAG din instalatie. Extrage freonul si uleiul vechi, curata si igienizeaza conductele prin care.


Deci stie cineva cat ulei ar trebui sa aiba un c-klasse in compresor? Din cate am cautat eu in magazine, ulei Sanden de compresor nu am gasit. Cat despre mufe - se gasesc adaptari. Principala cauza a distrugerii compresoarelor de aer conditionat, este pierderea uleiului de ungere care se injecteaza in instalatie impreuna cu freonul. Cât despre piese auto originale, Denso este prima alegere a celor mai importanţi producători auto.


Schimbul de ulei la pompa de vid şi a înlocuirea filtrului de dehidratare. O verificare profesionistă a instalaţiei de climati- zare vă. AC , paleta de produse. Salut,acum saptamani am fost sa imi umplu instalatia cu freon, nu mai racea asa bine, probabil se dusese freonul, nu mai folosisem AC -ul din noiembrie pan.


AC si verificat cat ulei este in instalatie. Uleiul la orice instalatie de ac este cel dat ca si cantitate de umplere a compresorului. Salutare, Imi poate spune cineva ce cantiate de freon si ulei intra la un. Stiu ca aparatul stie exact cat trebuie sa bage.


Cat ulei intra in instalatia ac

Salut - cat ulei se baga la AC - am urmarit ce a facut ala la aparat si a bagat. AC cu uleiul necesar functionarii . Verificăm funcţionarea farurilor şi a luminilor de staţionare, atât în faţă, cât şi în spate. Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe . Răspunsul: Da, există servisare pentru sistemul de AC pentru a funcționa. Uleiul se adaugă în instalație doar dacă se schimbă compresorul.


Filtrul de habitaclu – acest filtru are grija sa fie cat mai curat aerul care intra. Intreaba cati ml (mililitri) de ulei intra in instalatie. AC este de a recondiţiona. Intr-un final am ajuns la ASKO ptr problema legata de instalatia AC.


Cat ulei intra in instalatia ac

Probleme cauzate de prezenţa umezelii în instalaţie. Reacţia chimică dintre agentul frigorific şi ulei. Presiune de condensare. Pretul de la 1lei in functie de cat freon intra in sistem.


Poti incerca sa faci o golire a instalatiei (pentru a vedea cat freon era in ea) si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare