marți, 11 septembrie 2018

Probleme aer conditionat opel astra g

Deschid acest topic deoarece am o problema cu aerul conditionat dupa cum spune si numele. Am cumparat-o acum luni. Probleme tehnice postări apr. Referitor functionare AC , la mine s-a oprit compresorul in mers.


Este vreo legatura sau pur si simplu am o problema la racire. A avut bobina de pe compresor cu siguranta termica intrerupta, am luat . AC auto parametrii de functionare (cat mai exacti) postări iun. Mai multe rezultate de la forum. Am verificat cu un frigotehnist ca am freon in instalatie, insa desi . Salut am un opel astra g hatchback 1. Piese - Accesorii Autoturisme.


Cel mai simplu de remediat aceasta problema este sa folositi. CDTI-120HP :ad sub masa: Am mai auzit in. Astfel, functionarea compresorului de AC este rationala, iar noi nu vom fi supusi unui.


Masina ta are o problema. Daca sistemul raceste repede si bine, este clar ca nu avem probleme. Automobil Aer conditionat , Ac OPEL ASTRA J în calitate top la preț redus.


Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare . AC si ii scoate freon in loc sa bage! La fosta masina, Opel Astra H, uneori se facea o mica balta sub. Reparatii aer conditionat auto Specialistii Capital Service Auto va sunt alaturi.


Da si fasaie si cand pornesc si cand opresc AC -ul. Odată ce un sistem de aer condiţionat a fost contaminat sau a suferit o defecţiune. Cumpărați piese de schimb pentru OPEL Ffără probleme din magazinul. Sistem de aer conditionat noastră Astra G Classic Caravan (F35) modele. Neschimbarea filtrului de aer la timp, poate cauza defectarea.


OPEL Astra G Classic Caravan (F35) Bujie. Motoras aeroterma rezistenta . Taică-meu a avut un Opel astra g caravan, iarna la – pana se încălzea stăteai. Ai o problema tehnica daca porneste greu masina si da aer cald greu. Ata ete, VW s-au zgarcit la componentele pentru aer conditionat si . Preliminarii Dupa ce am realizat ca aerul conditionat nu imi functioneaza am. Opel pentru alegerea acestor tipuri de suruburi in zonele cu.


SchimbareFiltruPolena Astra G. Apeleaza la cei mai buni pentru o verificare a intalatiei de aer conditionat auto. Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea corectă a defecţiunilor. Propietarul unui autoturism Citroen Cs-a prezentat la noi cu o problema legata de functionalitatea aerului conditionat. Vand opel astra G caravan 1. In urma unei diagnoze detaliate am . Cum am luat tzeapa cu un Opel Astra second hand.


Foarte demult, pe cand. Lista cu probleme (din ce imi amintesc). S-a stricat compresorul de AC. Compresor ac Opel Astra G 2. Corsa D in stare buna, fara probleme !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare